Hoe het werkt

Individuele trainers sluiten een abonnement af voor de juiste leeftijdscategorie O7, O9, O11 of O13. Daarna ontvangen zij een link om het abonnement te activeren. Na activering beschikt de trainer wekelijks over twee nieuwe videotrainingen.

Inloggen

1. Activeren en inloggen

Inloggen is simpel. Na activering van het abonnement wordt het e-mailadres als gebruikersnaam gebruikt en mag u zelf een wachtwoord kiezen. Vervolgens kan er worden ingelogd. Na het inloggen komt de gebruiker automatisch in de juiste week terecht. Iedere week schuift de training automatisch door.

Inloggen

2. Voorbereiden van de training

Het voorbereiden van de training bestaat uit het bekijken van de video die reeds gereed staat na het inloggen. De tweede training van de week kan bekeken worden door met het pijltje bovenaan de pagina naar rechts te klikken. De video twee keer bekijken staat garant voor een goede voorbereiding en neemt niet meer dan tien minuten in beslag.

Inloggen

3. Print-out als geheugensteun

Wanneer de videotraining twee keer is bekeken, dan kan de print-out voor op het veld worden afgedrukt. Op deze print-out staat de organisatie van alle drie de oefeningen, de accenten waarop getraind wordt, de spelvorm (hoe wordt er gespeeld) en de diverse varianten die aan bod zijn gekomen. Allemaal op een eenzijdige A4 om makkelijk na te lezen op het veld.

Inloggen

4. Terugkijken onderweg of op het veld

Met uw smartphone of tablet en 3G/4G internet of wifi kunt u overal de training terugkijken. Onderweg in de trein, tijdens de pauze of nog even vlak voor de training op het veld. Om u nog beter voor te bereiden op een plezierige en uitdagende training voor uw pupillen.